Appelsinkage med frugter og flødeskum
Brownie med cheesecake og hindbær
Chokoladetærte med appelsincreme
Creme brulée med abrikos og hindbær
Ananas med lakrids/appelsincreme
Citronmazarin med frugt og sabayonne creme
Hasselnøddekage med lys chokoladecreme
Lagkage med ricotta og hindbær på nøddebund
Mazarin kage med appelsin og Grand Marnier
Eksotiske frugter med flødeskum og Grand Marnier
Ostekage med marineret jordbær
Ris á la mande-
Æble-
Madholdet
Ny |
Supper |
Varme forretter |
Kolde forretter |
Svinekød |
Oksekød |
Kalvekød |
Lammekød |
Fjerkræ |
Vildt |
Fisk |
Dyrebov bouiguignon |
Hjortefilet med løg og svampe |
Hjortefilet med sellerimos |
kolde desserter |
varme desserter |
Saucer |
Salater |
Grøntsager |
Brød |
Andet |
Tomatsauce |
Bordelaise sauce |
Mormorsalat |
Fru. Pinds kartoffelsalat |
hjemmelavet karrysalat |
Mayonnaise |
Tomatsalat |
Coleslaw af spidskål |
Kentucky salat (coleslaw) |
Salat med honning-glaserede nødder |
2007-2008 |
2008-2009 |
2009-2010 |
2010-2011 |
2011-2012 |
2012-2013 |
2013-2014 |
2014-2015 |
2015-2016 |
2016-2017 |
Sild |
Det lune |
Det kolde |
Det søde/bagværk |
marinerede sild |
Marinerede sild med karrysalat |
Stegte sild i lage med bløde løg |
Karrysild |
Stegte sild i lage |
Hjemmelavet rullepølse |
Ris a la mande i marengdrede |
Ris a la mande tærte |
Ris a la mande med kirsebærsauce |
Æbleskiver |
Blomsterbergs vaniljekranse |
Brunkager |
Klejner |
Ris á la mande m. Appelsin/vanillesauce |