Bagte æg med bacon og ost

Butterdejspostejer med rejefyld

Champignon i butterdej

Champignon med djævlecreme

Crepes med laks og krydderurter

Delikate skinkeruller

Filodejskurve med rejefyld

Filodejspakker med laks og spinatstuvning

Forelskede tigerrejer

Friturestegte fristelser

Gratinerede rejebrød

Gratineret krabbe/tun med karry

Gratinerede skinkeruller med tomat og peber

Karryrejer i butterdejsskål

Krabbepakker

Laks med grøntsagsterrine og rygeostcreme

Lille tortilla med bønner, mozorella og salsa

Majspandekager med Gravad laks, tomatsalsa og avocado

Malaysiske tarteletter med salat af kiwi og ananas

Reje-tomatpande

Reje-lakse tærte med asparges

Savoyrulle med torsk og beurre blanc

Skinkepakker på salat af tomat og asparges

Små tærter med svampe og Marsala

Sprøde piroger med oksekød og grøntsager

Sprød kurv med kæmperejer og krydret mayo

Tarteletter med gedeost, porrer og parmaskinke

Tomatbrød med serranoskinke

Vandbakkelser med fiske- grønsagsstuvning

Æg med hummerhaler og asparges



Supper

Varme forretter

Kolde forretter


Champignon med djævlecreme Tartelet med varmrøget lakserilette

Madholdet