Stegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade
Indbagt laks med ærtepure og peberrodscreme
Lun landbrie med rom og solbærsyltetøj
Varm leverpostej med bacon og champignon
Frikadeller med kold kartoffelsalat
Hamburgerryg med grønlangkål og brune kartofler
Oldemors leverpostej med bacon og champignon
Stegt and med hjemmelavet rødkål
Tarteletter med varmrøget laks
Madholdet
Ny |
Supper |
Varme forretter |
Kolde forretter |
Svinekød |
Oksekød |
Kalvekød |
Lammekød |
Fjerkræ |
Vildt |
Fisk |
Dyrebov bouiguignon |
Hjortefilet med løg og svampe |
Hjortefilet med sellerimos |
kolde desserter |
varme desserter |
Saucer |
Salater |
Grøntsager |
Brød |
Andet |
Tomatsauce |
Bordelaise sauce |
Mormorsalat |
Fru. Pinds kartoffelsalat |
hjemmelavet karrysalat |
Mayonnaise |
Tomatsalat |
Coleslaw af spidskål |
Kentucky salat (coleslaw) |
Salat med honning-glaserede nødder |
2007-2008 |
2008-2009 |
2009-2010 |
2010-2011 |
2011-2012 |
2012-2013 |
2013-2014 |
2014-2015 |
2015-2016 |
2016-2017 |
Sild |
Det lune |
Det kolde |
Det søde/bagværk |
marinerede sild |
Marinerede sild med karrysalat |
Stegte sild i lage med bløde løg |
Karrysild |
Stegte sild i lage |
Hjemmelavet rullepølse |
Ris a la mande i marengdrede |
Ris a la mande tærte |
Ris a la mande med kirsebærsauce |
Æbleskiver |
Blomsterbergs vaniljekranse |
Brunkager |
Klejner |
Ris á la mande m. Appelsin/vanillesauce |