Avokadosuppe






























Forret

4 pers.

Avokadosuppe

120207

Ingredienser:


· 4 modne avocadoer
· 3 dl. Hønsebouillon
· 2½ dl. Fløde
· 1-2 tsk. Citronsaft
· 1½ spsk. Rom
· ½ tsk. Karry
· Salt og peber
· Bredbladet persille eller citronmelisse

Sådan gør du:

Start med at lave hønsebouillonen og afkøl den.

1. Del avocadoerne og tag stenene ud. Grav kødet ud af de 6 halve og mos det.

2. Bland mosen med bouillon og fløde. Brug gerne en elpisker eller pisk kraftigt i hånden.

3. Passér suppen gennem en finmasket si og smag til med citronsaft, rom, karry, salt og peber. Stil suppen i køleskab til den er kold.

4. Skær de sidste 2 halve avocadoer i skiver. Tag suppen ud af køleskabet og fordel den i 4 dybe tallerkener. Pynt med avocadoskiver og bredbladet persille eller citronmelisse.

Der serveres brødcroutoner eller ostestænger til.


PS. Denne suppe varmes ikke op, da avocadoer bliver beske hvis de koges.