170901
Hovedret
4 pers.
Sennepskoteletter med blancheret broccoli
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 180 grader.
Brun koteletterne i halvdelen af smørret.
Smør et ovnfast fad og læg koteletterne i.
Skær løgene i smalle både og svits dem klare i resten af smørret i ca. 3-5 minutter. Fordel løgene over koteletterne.
Kog panden af med bouillon og hvidvin og smag til med sennep, estragon, salt og peber.
Jævn saucen med cremefraiche. Hæld saucen over koteletterne og sæt fadet i ovnen i ca. 25 minutter.
Del broccolien i små buketter. Kog dem i letsaltet vand i ca. 2 minutter.
( ikke længere, så mister de deres sprødhed)
Portionsanret koteletterne, broccoli og ris, pynt med en tomatbåd.
Ris
Lad risene trække under låg i 10-15 minutter.
Ingredienser:
4 svinekoteletter
25 gram smør
2 løg
Sauce:
3 dl tør hvidvin
1 spsk. dijonsennep
1 tsk. tørret estragon
1 dl. 38% cremefraiche
salt og peber
3 dl bouillon
Tilbehør:
Ris eller kartofler
500 gram broccoli
1 tomat
Ris:
4½ dl. Vand
½ tsk. salt
3 dl. (240 gram) ris