Indbagt kylling med med champignon og ananas






























Forret

4 pers.

Butterdejspostejer med rejefyld

Ingredienser:

4 æg
4 skiver bacon
2 dl revet ost
1 dl piskefløde
Frisk kværnet peber

1 citron
25 g smør
2 spsk. maizenamel
1 dl bouillon
1 spsk. farin
1 spsk. soja sauce
salt og peber

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 225 grader.
● Rul dejen ud til knap ½ tykkelse.


● Stik runde cirkler ud af dejen 6-7 cm i diameter. På halvdelen af cirklerne stikkes en mindre cirkel ud i midten. Gem den.


● Del ægget i blomme og hvide. Pisk hviden let med en gaffel. Cirklerne

uden hul pensles med pisket æggehvide. Resten af cirklerne lægges ovenpå og det trykkes let sammen.


● Sæt dejen sammen med de små låg på en usmurt bageplade.


● Pisk resten af æggehviden og blommen sammen. Smør dejen på oversiden – ikke på sider, så hæver den  ikke.


● Bag butterdejspostejerne i ovnen i 20-25 min.


Fyld: Rejer i sur/sød sauce
● Lad rejerne dryppe godt af. Skær ananassen i små bidder. Gem lagen.


● Rens den grønne peberfrugt. Skrab kærnerne ud og skær kødet i terninger. Lad bønnespirerne dryppe af.  Skær bananen i tynde skiver, der dryppes med lidt citronsaft.


● Smelt smørret i en kasserolle. Kom rejer, ananasstykker, peberterninger og bønnespirer i. Lad det svitse i 2-3 min. Kom bananen i og vend den forsigtigt.


● Rør maizenamel ud i bouillonen. Hæld det over og lad saucen koge op. Smag den til med 2 spsk. ananaslage, 2 spsk. citronsaft, farin og soja sauce samt salt og peber. Saucen må ikke være for tynd.
Fordel fyldet ned i de varme postejer, der serveres straks.