Forret
4 pers.
Rejeceviche i Taco skaller
221018
Ingredienser:
150 g rejer
1 lime
1/4 rødkål
1/4 salat
1/4 Agurk
1 stk forårsløg
salt og peber
1 stk Avocado
syltede rødløg
koriander
4 små taco skaller
Guacamole.
1 moden avocado
1 spsk creme fraiche 18 % 1 lille fed hvidløg
1 lille skalotteløg eller et kvart rødløg
Saften fra en ¼ citron
½ tsk cayennepeber
Salt og peber
Syltede rødløg.
2 stk rødløg
1 dl sukker
1 dl eddike
10 peberkorn
Sådan gør du:
Vend rejerne i limesaft og lad dem trække i køleskabet i ½ time. Riv agurk på et rivejern og snit salat og rødkål fint. Bland de tre ingredienser sammen med rejerne.
Syltede rødløg.
Pil løgene og skær dem i tynde skiver.
Kom sukker og eddike og peberkorn op i en gryde og varm det op til sukkeret er smeltet. Afkøl lagen. Kom løgene op i lagen og stil det koldt til det skal bruges.
Guacamole.
Del avocadoen midt over, pil stenen ud og skrab indholdet fri med en teske - hæld avocadoen i en skål. Mos den godt med en gaffel.
Pil skalotteløg og hvidløg, hak skalotteløget fint og pres hvidløg med en hvidløgspresser - hæld det op i skålen med avocado, og rør rundt.
Tilsæt creme fraiche og rør rundt. Smag til med citronsaft, salt, peber og cayennepeber.
Varm taco skallerne i ovnen.
Anret rejerne i tacoskallerne, kom lidt guacamole over og pynt med koriander og syltede rødløg.