Forret
4 pers.
Løgsuppe med gratineret ostebrød
130120
Sådan gør du.
Pil og skær løgene i tynde ringe. Svits dem i lidt olie ved middel varme i 8-10 minutter til de er faldet sammen og har taget farve. Hak hvidløgene fint og bland dem i løgene.
Tilsæt bouillonen, timian og laurbærblad. Lad suppen koge i ca. 30 minutter. Smag til med salt, peber og hvid balsamico eddike
Smør dijonsennep på brødene og drys med revet ost. Sættes i ovnen ved 200° til osten er smeltet og har fået lidt farve.
Drys med hakket persille ved serveringen.
Skær forårsløgene i tynde skiver.
Server suppen i skåle eller dybe tallerkener med et drys af forårsløg og brødet ved siden af.
Ingredienser.
½ kg løg
3 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
1 laurbærblad
2 stilke timian
1 liter grønsags eller hønsebouillon
2 tsk dijonsennep
150 g gratineringsost
4 skiver toastbrød
1 bundt persille
Salt og friskkværnet peber
2-3 spsk lys balsamicoeddike
1 bundt forårsløg