Bagte æg med bacon og ost






























Forret

4 pers.

Bagte æg med bacon og ost

250213

Ingredienser:

4 æg

4 skiver bacon

2 dl revet ost

1 dl piskefløde

Frisk kværnet peber

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 200°


Klip baconskiverne i strimler direkte på en kold stegepande. Steg dem sprøde men ikke for mørke.

 

Smør 4 portionsskåle, gerne små tærteforme, med fedtstoffet fra baconen. Fordel baconen i portionsskålene.


Drys osten over.


Slå et æg ud i hver form.


Hæld 2 spsk. Fløde over hvert æg. Krydr med peber (salt er ikke nødvendigt, da baconen er salt).


Stil formene på risten midt i ovnen til hviden er stivnet. Det tager

ca. 20 minuttrer.


Tages ud af formen og anrettes på tallerken.

Pyntes med lidt hakket purløg og serveres straks med ristet brød til.