Majspandekager med Gravad laks, tomatsalsa og avocado






























Forret

4 pers.

Majspandekager med Gravad laks, tomatsalsa og avocado

240214

Ingredienser:

2 pk. gravad laks

4 majspandekager

1 avocado

5 tomater

1 bk. rucolasalat

1 lime

3 spsk ketchup

1 chili

1 rødløg

0.5 tsk karry

0.5 tsk Paprika

Salt og peber


Majspandekager

2 spsk hvedemel

100 g majsmel (ca. 2 dl)

2 dl mælk

3 æg

1½ spsk fedtstof til stegning

Sådan gør du:

Dej

Bland mel og majsmel sammen. Pisk mælken i lidt efter lidt. Pisk æggene i og lad dejen hvile tildækket i køleskabet i mindst ca. ½ time. Pisk dejen op inden bagning. Bag 4 pandekager i gyldent fedtstof i en pande (ca. 21 cm i diameter). Hold dem varme i ovnen på 50°.


Hak tomaterne fint. Skær avokadoen midt over skær kødet ud og hak det fint. Pres lime saft over. Bland 2/3 af tomaterne med ketchup, salt, peber og lidt finthakket rødløg. Smag til med fintsnittet chili, paprika og karry.

Læk gravad laks, avocado i tern, resten af rødløget, resten af tomat ternene, lidt salsa og rucolasalat på pandekagerne og rul dem sammen.


Skær majspandekagerne over og server på tallerken med mere salsa og ruculasalat.