Forret
4 pers.
Indbagt kylling med med champignon og ananas
231017
Ingredienser:
1 rulle butterdej
1 pk bacon i tern
300 gr kyllingebryst
1 pk flødeost naturel
1 spsk sennep
4 skiver ananas
100 gr champignons
1 lille porre
salt og peber
1 æg til pensling
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200º
Skær kyllingebrystet i mundrette stykker. Lad ananasskiverne dryppe af og skær dem ligeledes i mundrette stykker. Porrene skæres i tynde ringe og champignonerne skæres i skiver.
Bacon steges lysebrunt og sprødt på en pande. Kom dem op på fedtsugende papir.
Steg kyllingestykkerne på panden i baconfedtet.
Imens røres flødeosten sammen med sennep og ananas i en skål. Hæld bacon og stegt kylling i osteblandingen. Svits de skivede champignons på panden et par minutter.
Herefter tilsættes porreringene og der vendes godt rundt. Tilsæt de svitsede grønsager til osteblandingen og smag til med salt og peber.
Rul butterdejen ud og fordel osteblandingen på langs på midten af dejen. Pensl kanterne med sammenpisket æg og luk derefter dejen sammen om fyldet. Rullen lægges med lukningen nedad på en bageplade med bagepapir på og pensl med æg. Bages i ovnen i 30-35 minutter, til den er gylden og sprød.
Skær den op i portionsstykker og anret på tallerken evt. på lidt salat.