Varme forretter
Bagte æg med bacon og ost
Butterdejspostejer med rejefyld
Butterdejs pirogger med krabbefyld
Champignon i butterdej
Champignon med djævlecreme
Crepes med laks og krydderurter
Delikate skinkeruller
Filodejskurve med rejefyld
Filodejspakker med laks og spinatstuvning
Forelskede tigerrejer
Friturestegte fristelser
Gratinerede rejebrød
Gratineret krabbe/tun med karry
Gratinerede skinkeruller med tomat og peber
Indbagt kylling med med champignon
Karryrejer i butterdejsskål
Krabbepakker
Laks med grøntsagsterrine og rygeostcreme
Lille tortilla med bønner, mozorella
og salsa
Lille tærte med laks, bacon og æg
Majspandekager med Gravad laks, tomatsalsa og avocado
Malaysiske tarteletter med salat af kiwi
og ananas
Pandekage med tunfyld
Reje-tomatpande
Rejeceviche i Taco skaller
Reje-lakse tærte med asparges
Savoyrulle med torsk og beurre blanc
Skinkepakker på salat af tomat
og asparges
Små tærter med svampe og Marsala
Sprøde piroger med oksekød