Juleretter
Der skal regnes med følgende kvantum pr. person af hver af følgende retter til en julefrokost
3 stk. frikadeller
50 g rødkål
100 g sild/anden fisk
1/2 æg
25 g karrysalat
100 g sylte
50 g rødbeder
25 g sennep
1 stk. tartelet
1/2 stk andebryst
50 g rødkål
100 g ost
100 g frugtsalat
100 g rejer
1/4 citron
25 g mayonaise
1 stk. fiskefilet
1/4 citron
50 g remulade
100 g mørbradbøf
1 skive flæskesteg
50 g rødkål
2-3 skiver rugbrød
1 skive franskbrød
æbleflæsk:
100 g flæsk
50 g æbler
50 g løg
50 g leverpostej
50 g champignon
2 skiver bacon
50 g rødbeder
100 g medister
50 g rødkål
1 stk glaseret skinke/hamburgerryg
100 g grønlangkål
150 g ris a la mande
50 g kirsebærsauce