Juleretter

Juleretter

Der skal regnes med følgende kvantum pr. person af hver af følgende retter til en julefrokost

3 stk. frikadeller

50 g rødkål

100 g sild/anden fisk

1/2 æg

25 g karrysalat

100 g sylte

50 g rødbeder

25 g sennep

1 stk. tartelet

1/2 stk andebryst

50 g rødkål

100 g ost

100 g frugtsalat

100 g rejer

1/4 citron

25 g mayonaise

1 stk. fiskefilet

1/4 citron

50 g remulade


100 g mørbradbøf

1 skive flæskesteg

50 g rødkål

2-3 skiver rugbrød

1 skive franskbrød

æbleflæsk:

100 g flæsk

50 g æbler

50 g løg

50 g leverpostej

50 g champignon

2 skiver bacon

50 g rødbeder

100 g medister

50 g rødkål


1 stk glaseret skinke/hamburgerryg

100 g grønlangkål

150 g ris a la mande

50 g kirsebærsauce