Forret
4 pers.
Reje-tomatpande
160204
Ingredienser:
200g rejer
6 tomater
25g smør
2-3 tsk. karry
1 fed hvidløg
2 dl piskefløde
½ tsk. salt
2-3 dråber tabascosauce
2 dl fint snittede icebergsalat
Sådan gør du:
Eventuelt frosne rejer skal tøs op. Lad dem dryppe af.
Hæld tomaterne over med kogende vand. Flå dem og skær kærnerne fra. Skær dem i tynde både.
Smelt smørret på en stegepande. Tilsæt karry (efter smag) og presset hvidløg. Lad det svitse over
svag varme i et par minutter. Det må ikke branke.
Kom tomater og rejer ved. Tilsæt fløden. Lad det varme igennem til saucen bliver tykkere.
Smag til med salt og tabascosauce. Vend salaten i i sidste øjeblik.
Serveres på varme tallerkener. Serveres med flütes.