Nem aspargessuppe






























Forret

4 pers.

Nem aspargessuppe

000000

Sådan gør du.

Lad aspargessnitterne dryppe godt af. Gem aspargesvandet.
Smelt smørret i en gryde, det må ikke blive brunt.


Kom melet i og pisk til en jævn masse. Tilsæt aspargesvandet og pisk det jævnt og glat.


Tilsæt derefter hønsebouillonen lidt ad gangen mens du pisker det godt. Lad suppen koge igennem i godt 5 minutter.


Hæld piskefløden i og varm suppen op til kogepunktet. Smag til med salt og hvid peber.


Kom aspargessnitterne og evt. Kødboller i til sidst og lad det varme igennem.

Server flutes til.

Ingredienser.

1 stor dåse aspargessnitter (425g)


30 g smør
3 spsk hvedemel
¾ l hønsebouillon fra terning


2 dl piskefløde
½-1 tsk salt
Hvid peber
Evt. kødboller


Tilbehør.

Flutes