Forret
4 pers.
Nem aspargessuppe
000000
Sådan gør du.
Lad aspargessnitterne dryppe godt af. Gem aspargesvandet.
Smelt smørret i en gryde, det må ikke blive brunt.
Kom melet i og pisk til en jævn masse. Tilsæt aspargesvandet og pisk det jævnt og glat.
Tilsæt derefter hønsebouillonen lidt ad gangen mens du pisker det godt. Lad suppen koge igennem i godt 5 minutter.
Hæld piskefløden i og varm suppen op til kogepunktet. Smag til med salt og hvid peber.
Kom aspargessnitterne og evt. Kødboller i til sidst og lad det varme igennem.
Server flutes til.
Ingredienser.
1 stor dåse aspargessnitter (425g)
30 g smør
3 spsk hvedemel
¾ l hønsebouillon fra terning
2 dl piskefløde
½-1 tsk salt
Hvid peber
Evt. kødboller
Tilbehør.
Flutes