Gratinerede rejebrød






























Forret

4 pers.

Gratinerede rejebrød

100309

Ingredienser:

4 skiver toastbrød

Smør eller margarine

250 g rejer

4 spsk. mayonnaise

2 tsk. kartoffelmel

2 dl. reven ost

4 æg


Tomater

Salat

blegselleri

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 250°


Smør fedtstof på brødskiverne og læg dem med en smurte side mod pladen. Læg rejerne i en skål og tilsæt mayonnaise, kartoffelmel og reven ost.


Del forsigtigt æggene, så blommen ikke går i stykker. Lad blommerne blive i den halve æggeskal og stil dem eventuelt i nogle æggebægre. Pisk æggehviderne til hårdt skum og ven dem i rejeblandingen.


Fordel æggehvideblandingen over brødskiverne. Læg en æggeblomme i midten af hvert stykke brød.


Gratiner brødene i ovnen ved 250° i ca. 10 minutter, så brødene bliver lækkert brune på begge sider. Server dem rygende varme på salatblade, blegselleri og tomat både.