Forret
4 pers.
Gratinerede rejebrød
100309
Ingredienser:
4 skiver toastbrød
Smør eller margarine
250 g rejer
4 spsk. mayonnaise
2 tsk. kartoffelmel
2 dl. reven ost
4 æg
Tomater
Salat
blegselleri
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 250°
Smør fedtstof på brødskiverne og læg dem med en smurte side mod pladen. Læg rejerne i en skål og tilsæt mayonnaise, kartoffelmel og reven ost.
Del forsigtigt æggene, så blommen ikke går i stykker. Lad blommerne blive i den halve æggeskal og stil dem eventuelt i nogle æggebægre. Pisk æggehviderne til hårdt skum og ven dem i rejeblandingen.
Fordel æggehvideblandingen over brødskiverne. Læg en æggeblomme i midten af hvert stykke brød.
Gratiner brødene i ovnen ved 250° i ca. 10 minutter, så brødene bliver lækkert brune på begge sider. Server dem rygende varme på salatblade, blegselleri og tomat både.